anbi logo CBF certificaat

Stichting Kinderhulp Bodhgaya   Hulp voor de vergeten kinderen van Boeddha

Home | Onze Stichting | Ons Project | Uw Bijdrage | Nieuws | Sponsor | Contact

Alle mogelijkheden op een rijtje
Om de continuïteit van het Lord Buddha Home for Children te garanderen en alle kinderen een nieuwe toekomst te kunnen bieden, is uw bijdrage hard nodig. Dat kan op verschillende manieren. Ga na welke methode u het meest aanspreekt.

 

Papieren overschrijvingsformulier
Werkt u nog met papieren overschrijvingsformulieren van uw bank of giro, stort dan uw bijdrage op rekening met IBAN: NL51 RABO 0181 6595 73 van Stichting Kinderhulp Bodhgaya te Mook.

online donerenInternetbankieren, credit card of PayPal
Heeft u internetbankieren of beschikt u over een credit card of hebt u een rekening bij PayPal, dan kunt u zonder verdere rompslomp nu meteen uw bijdrage overmaken door op het logo van de module voor online doneren te klikken, hier rechts of in de linkerbenedenhoek van deze pagina. Gemakkelijker kan toch niet?

logo YouBeDo.comVia een aankoop in de boekenwebwinkel Youbedo.com
Stichting Kinderhulp Bodhgayais aangesloten bij de Goede Doelen Webwinkel YouBeDo. Deze webwinkel geeft 10% van de aankoop terug aan de wereld.
Het assortiment van YouBeDo omvat 80.000 boektitels. Bij iedere aankoop via de webwinkel doneert u gratis 10% van uw aankoopbedrag aan een goed doel naar keuze. Stichting Kinderhulp Bodhgaya is één van deze goede doelen.

Klik op youbedo.com en bestel uw boek. (Stichting Kinderhulp Bodhgaya is meteen al ingevuld als uw goede doel bij deze bestelling.)

Via SMS Machtiging
Stichting Kinderhulp Bodhgaya is aangesloten bij SMS Machtiging, waardoor het mogelijk is onze stichting op een zeer laagdrempelige wijze te steunen. Het enige dat u hoeft te doen is een sms te sturen.

U meldt zich aan voor de donatie per sms machtiging door eenmalig een sms sturen naar het nummer 1008. In het bericht zet u alleen de volgende tekst: DONATIE 598. Na deze aanmelding ontvangt u een sms met een validatiecode en een link naar een webpagina waarin de verdere gang van zaken staat beschreven (o.a. hoe u de hoogte van het te doneren bedrag kunt bepalen).
Meer informatie over deze wijze van doneren vindt u op de website www.smsmachtiging.nl.