Transparantie

Stichting Kinderhulp Bodhgaya hecht aan maximale transparantie jegens haar donateurs en sponsors. De stichting publiceert daarom haar jaarstukken integraal op de website. De jaarrekening van Stichting Kinderhulp Bodhgaya wordt gecontroleerd door VWGNijhof registeraccountants te Nijmegen.

Om de jaarstukken van de Stichting Kinderhulp Bodhgaya te kunnen lezen dient uw computer Adobe pdf-bestanden te kunnen lezen.

Get Adobe Reader

U kunt desgewenst gratis de Adobe Reader downloaden vanaf de website van Adobe (klik op het nevenstaande logo).

Klik op de jaarrekening of het jaarverslag om deze te downloaden.

Liever op papier of CD-ROM?

Wilt u een Jaarverslag liever op papier ontvangen of als een bestand op een CD-ROM, dan kan dat. Maakt u voor een papieren exemplaar € 20,00 over op rekeningnummer 18.16.59.573 van de RABO-bank ten name van Stichting Kinderhulp Bodhgaya te Nijmegen, onder vermelding van het gewenste Jaarverslag. Vergeet vooral niet ook uw adres te vermelden, met name indien u uw bestelling via girotel of internetbankieren doet. Anders beschikken wij niet over uw adresgegevens en kunnen wij u uw bestelling niet toesturen. Voor het Jaarverslag op CD-ROM maakt u € 12,50 over.

Bestelt u vanuit het buitenland: het IBAN-nummer van onze rekening bij de RABO-bank is: NL51 RABO 0181 6595 73 en de BIC-code van de bank is: RABONL2U.